Higher fences wanted at Hollingdean Children's Centre

Higher fences wanted at a Brighton children's centre

Higher fences wanted at a Brighton children's centre

First published in News

An application has been made to make the fences around a children’s centre higher.

Brighton and Hove City Council has applied for permission to install taller gates around the play area of the Hollingdean Children’s Centre.

The application could see new anti-climb fence panels at the centre in Brentwood Road, Brighton installed to a height of 2.4 metres compared to the existing 1.64 metre fence.

Comments

Comments are closed on this article.

Send us your news, pictures and videos

Most read stories

Local Info

Enter your postcode, town or place name

About cookies

We want you to enjoy your visit to our website. That's why we use cookies to enhance your experience. By staying on our website you agree to our use of cookies. Find out more about the cookies we use.

I agree