Makeover to boost centre

Makeover to boost centre

Makeover to boost centre

First published in News

A community centre is set for a green makeover.

Brighton and Hove City Council has applied for permission to replace the existing windows and doors at Woodingdean Community Centre in Warren Road, Brighton, with UPVC windows and aluminium doors and install insulated UPVC cladding panels.

The authority says the changes are needed to improve the “thermal properties” of the building, used for a nursery, dance classes and a gym.

Comments

Comments are closed on this article.

Send us your news, pictures and videos

Most read stories

Local Info

Enter your postcode, town or place name

About cookies

We want you to enjoy your visit to our website. That's why we use cookies to enhance your experience. By staying on our website you agree to our use of cookies. Find out more about the cookies we use.

I agree